Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-trainer Luhukay mist laatste wedstrijd door quarantaine

Geplaatst opzondag 16 mei 2021 - 14:00

VVV Venlo sluit het seizoen zondag af zonder trainer Jos Luhukay. De 57-jarige oefenmeester zit in quarantaine omdat hij in contact is geweest met iemand die het coronavirus had.

De assistenten Jay Driessen en Mark Luijpers dragen daarom de verantwoordelijkheid.

Degradatie voorkomen
VVV sluit tegen FC Emmen een verblijf van vier jaar in de Eredivisie af. De club uit Venlo verloor donderdag met 3-1 bij Ajax, waardoor degradatie een feit werd. Voor FC Emmen staat in De Koel nog wel veel op het spel. De ploeg van trainer Dick Lukkien neemt de zestiende plaats in, met 1 punt minder dan Willem II. De club die als zestiende eindigt, moet in de play-offs degradatie zien te voorkomen.

Topscorer ontbreekt ook
Aanvaller Giakoumakis ontbreekt vanwege een blessure, net als keeper Thorsten Kirschbaum. De Griekse spits blijft zodoende op 26 doelpunten staan.Hij wordt daarmee naar alle waarschijnlijkheid de topscorer van dit seizoen in de Eredivisie. De nummer 2 op de ranglijst, PSV'er Donyell Malen met negentien goals, komt tijdens de laatste speelronde evenmin in actie. Giakoumakis ontvangt binnenkort de Willy van der Kuijlen-trofee. De topscorersprijs is vernoemd naar de onlangs overleden PSV-icoon.

Lees ook: Fortuna bedankt voor premie FC Emmen en schakelt KNVB in

Een punt
Luhukay werd in maart aangesteld als opvolger van de ontslagen Hans de Koning, met als opdracht om VVV op het hoogste niveau te houden. De club uit Venlo pakte in zeven wedstrijden onder hem echter slechts 1 punt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen