Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-talent Evert Linthorst hoopt op terugkeer bij PSV

Geplaatst opvrijdag 22 maart 2019 - 7:51

De talentvolle VVV-middenvelder Evert Linthorst hoopt ooit terug te keren bij regerend landskampioen PSV Eindhoven.

"Daar zou ik absoluut voor open staan. Ik wil graag alles uit mezelf halen, dán is mijn carrière geslaagd", zegt de 19-jarige Venlonaar in gesprek met Elf Voetbal Magazine.

Jeugd
De jongeling speelde tussen 2014 en 2016 in de jeugdopleiding van de club uit de lichtstad. Daarna verkaste hij naar de Venlosche Boys, waar hij uiteindelijk werd opgepikt door VVV-Venlo. In november heeft hij zijn krabbel gezet onder zijn eerste profcontract. Hij ligt tot medio 2020 vast in De Koel.

Groot contrast
"Twee jaar geleden voetbalde ik nog in de jeugd bij Venlosche Boys in de derde divisie", zegt Linthorst. "Twee jaar later in De Koel en zelfs voor 50.000 man in de Johan Cruijff Arena. Het is leuk als er veel mensen op de tribune zitten, maar voetbal blijft voetbal. Ik was er niet zo mee bezig."

Lees ook: Venlonaar Linthorst (18) tekent eerste profcontract bij VVV

Topclub
De jonge middenvelder hoopt dan ook dat hij bij VVV een toptransfer kan verdienen. Een mogelijke terugkeer naar Eindhoven sluit hij niet uit. "Terug naar PSV? Zou kunnen, dat is een topclub in Nederland."

Voor zover bekend hebben de Eindhovenaren nog geen concrete interesse getoond in het talent.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen