Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-talent Evert Linthorst hoopt op terugkeer bij PSV

Geplaatst opvrijdag 22 maart 2019 - 7:51

De talentvolle VVV-middenvelder Evert Linthorst hoopt ooit terug te keren bij regerend landskampioen PSV Eindhoven.

"Daar zou ik absoluut voor open staan. Ik wil graag alles uit mezelf halen, dán is mijn carrière geslaagd", zegt de 19-jarige Venlonaar in gesprek met Elf Voetbal Magazine.

Jeugd
De jongeling speelde tussen 2014 en 2016 in de jeugdopleiding van de club uit de lichtstad. Daarna verkaste hij naar de Venlosche Boys, waar hij uiteindelijk werd opgepikt door VVV-Venlo. In november heeft hij zijn krabbel gezet onder zijn eerste profcontract. Hij ligt tot medio 2020 vast in De Koel.

Groot contrast
"Twee jaar geleden voetbalde ik nog in de jeugd bij Venlosche Boys in de derde divisie", zegt Linthorst. "Twee jaar later in De Koel en zelfs voor 50.000 man in de Johan Cruijff Arena. Het is leuk als er veel mensen op de tribune zitten, maar voetbal blijft voetbal. Ik was er niet zo mee bezig."

Lees ook: Venlonaar Linthorst (18) tekent eerste profcontract bij VVV

Topclub
De jonge middenvelder hoopt dan ook dat hij bij VVV een toptransfer kan verdienen. Een mogelijke terugkeer naar Eindhoven sluit hij niet uit. "Terug naar PSV? Zou kunnen, dat is een topclub in Nederland."

Voor zover bekend hebben de Eindhovenaren nog geen concrete interesse getoond in het talent.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen