Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-spits Sorga velt Real-keeper Courtois in interland

Geplaatst opvrijdag 3 september 2021 - 10:58

Na zijn twee goals bij zijn debuut voor VVV-Venlo heeft Erik Sorga donderdag ook het netje laten bollen namens zijn vaderland.

De international van Estland mocht invallen in de interland tegen België en was amper veertien minuten trefzeker tegen de leider op de wereldranglijst.

Intikker
Sorga was in de 83ste minuut het eindstation van een prima Estische aanval: hij hoefde in het vijfmetergebied de bal alleen nog over de doellijn te tikken en verzaakte niet.

2-5
Het hielp voetbaldwerg Estland overigens niet aan de overwinning in het WK-kwalificatieduel, want België had door goals van Romelu Lukaku (2), Hans Vanaken, Axel Witsel en Thomas Foket al ruimschoots afstand genomen. De wedstrijd in Tallinn eindigde in 2-5.

VVV
VVV huurt Sorga dit seizoen van het Amerikaanse DC United. Hij moet in Venlo het gat opvullen dat de naar Celtic vertrokken Giorgios Giakoumakis achterlaat. Sorga scoorde tweemaal bij zijn debuut tegen Almere City (2-1 winst), maar wist het net niet te vinden bij de verliespartij tegen Jong AZ (0-1).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen