Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-spits gaat voor carrière in Verenigde Arabische Emiraten

Geplaatst opwoensdag 19 juni 2019 - 20:45

Peniel Mlapa gaat VVV-Venlo verlaten voor een carrière in de Verenigde Arabische Emiraten.

De verkoop van de Duitse aanvaller levert VVV 1,2 miljoen euro op. Mlapa gaat op zijn beurt weer miljoenen euro's verdienen bij zijn nieuwe club Al-Ittihad Kalba, weet VoetbalPrimeur.

Verkopen
Eerder zou de Turkse club Besiktas zich voor de 28-jarige aanvaller uit Togo hebben gemeld. De Venlose club nam Mlapa begin juni definitief van Dynamo Dresden over, maar gaf te kennen bereid te zijn hem te verkopen.

Lees ook: Belangstelling Besiktas voor VVV-spits Mlapa

In Dubai
Mlapa scoorde in de Eredivisie vijftien keer en was daarmee clubtopscorer. Volgens de voetbalsite verbleef de voetballer de afgelopen dagen in Dubai om zijn transfer af te ronden. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

Meer verlaters
De spits is overigens niet de enige van VVV-Venlo die naar de oliestaat verkast. Trainer Maurice Steijn en assistent-trainer Jay Driessen gaan aan de slag bij Al-Whada, in Abu Dhabi.

Lees ook: Assistent Driessen volgt Steijn naar Abu Dhabi

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen