Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-speler verruilt Eredivisie voor tweede niveau Italië

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 17:09

Voetballer Moreno Rutten (26) neemt afscheid van VVV-Venlo. De verdediger verlaat de Eredivisie transfervrij en gaat spelen voor het Italiaanse FC Crotone.

Crotone komt uit in de Serie B, het op één na hoogste niveau van Italië. De rechtsback heeft zich tot medio 2022 aan zijn nieuwe club verbonden, zo melden de Italianen.

Kampioen
Rutten was jarenlang een vaste waarde voor VVV-Venlo. De vleugelverdediger speelde 122 wedstrijden in vier seizoenen. Rutten werd in 2017 kampioen met VVV en promoveerde met de club naar de Eredivisie.

De Bosschenaar kwam via FC Den Bosch in 2015 bij VVV-Venlo terecht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen