Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV pakt in blessuretijd alsnog punt tegen Jong PSV

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 22:24

VVV-Venlo heeft maandagavond in extremis alsnog een puntje mee naar huis weten te nemen in de uitwedstrijd tegen Jong PSV.

Op de Herdgang, het trainingscomplex van PSV, werd het 2-2.

Melvin Platje had VVV na 18 minuten op voorsprong gebracht. Die voorsprong hielden de Venlonaren lang vast. Pas ruim een kwartier na rust deed Jong PSV wat terug: Farshad Noor tekende voor de 1-1.

Allerlaatste minuut
Zes minuten voor tijd leek de Montenegrijn Aleksandar Boljević Jong PSV aan de overwinning te helpen. Toch wist VVV alsnog een punt mee naar huis te nemen. Abdelaziz Khalouta, die inviel voor Yuki Otsu, maakte in de allerlaatste minuut 2-2. Door het gelijkspel staat VVV 9e op de ranglijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tergend zwak VVV onderuit tegen Jong PSV
Platje loodst VVV met twee goals langs Almere
Nipte zege VVV tegen Telstar
Doelpunt Platje bezorgt VVV een punt in Doetinchem
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen