Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV pakt in blessuretijd alsnog punt tegen Jong PSV

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 22:24

VVV-Venlo heeft maandagavond in extremis alsnog een puntje mee naar huis weten te nemen in de uitwedstrijd tegen Jong PSV.

Op de Herdgang, het trainingscomplex van PSV, werd het 2-2.

Melvin Platje had VVV na 18 minuten op voorsprong gebracht. Die voorsprong hielden de Venlonaren lang vast. Pas ruim een kwartier na rust deed Jong PSV wat terug: Farshad Noor tekende voor de 1-1.

Allerlaatste minuut
Zes minuten voor tijd leek de Montenegrijn Aleksandar Boljević Jong PSV aan de overwinning te helpen. Toch wist VVV alsnog een punt mee naar huis te nemen. Abdelaziz Khalouta, die inviel voor Yuki Otsu, maakte in de allerlaatste minuut 2-2. Door het gelijkspel staat VVV 9e op de ranglijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tergend zwak VVV onderuit tegen Jong PSV
Platje loodst VVV met twee goals langs Almere
Nipte zege VVV tegen Telstar
Doelpunt Platje bezorgt VVV een punt in Doetinchem
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen