Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV niet akkoord met verbouwplannen stadion

Geplaatst opdinsdag 7 juni 2016 - 10:36

VVV-Venlo is niet akkoord met de plannen voor een verbouwd stadion zoals die zijn opgesteld door het adviesbureau Hypercube.

Dat laat het Venlose college per brief aan de gemeenteraad weten.

Adviesbureau
Het door de gemeente betaalde adviesbureau
Hypercube (65.000 euro) schreef de afgelopen maanden een plan voor de verbouw van het stadion, dat werd op 28 mei bij VVV aangeleverd.

Deadline
De club moest het plan voor 1 juni bij het
Venlose college aanbieden. Op verzoek van de voetbalclub werd die deadline met een dag verlengd. Enkele minuten voor het verstrijken van de deadline liet het clubbestuur weten niet akkoord te zijn met het plan. Over de inhoudelijke bezwaren worden geen mededelingen gedaan.

Lees ook: VVV-Venlo accepteert toch lening van gemeente

Volgens Venlo betekent dit dat de opdracht van Hypercube erop zit en dat er deze maand dus niet wordt beslist over een verbouw van het stadion. Over de gevolgen van dit besluit wil de gemeente geen mededelingen doen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

VVV betaalt lening voor 1 juli terug aan gemeente
Ultieme poging VVV te redden
Gemeente Venlo wilde verregaande invloed op beleid VVV
Gemeente Venlo en VVV blijven in gesprek over lening
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen