Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV neemt spits Mlapa definitief over

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 16:23

VVV-Venlo heeft Peniel Mlapa toch definitief overgenomen van Dynamo Dresden.

Afgelopen seizoen werd de in Togo geboren spits nog gehuurd van de Duitse club. VVV heeft de koopoptie gelicht en een akkoord bereikt met de 28-jarige Mlapa over een verbintenis tot medio 2022.

Clubtopscorer
Mlapa scoorde in de eredivisie vijftien keer en was daarmee clubtopscorer. "Hij heeft zijn kwaliteiten absoluut getoond en laten zien dat hij met zijn snelheid, kracht en scorend vermogen een belangrijke waarde voor de ploeg was", zegt manager voetbal Stan Valckx. "We hebben veel plezier aan hem beleefd. Het is een knappe prestatie om vijftien doelpunten te maken en het verbaast ons niet dat er veel interesse voor hem is. Hier gaan we ons de komende tijd over beraden."

Lees ook: Topscorer Mlapa weg uit Venlo: 'VVV licht koopoptie niet'

Johnatan Opoku tekende in Venlo voor een jaartje bij. Het contract van de 29-jarige aanvaller liep deze zomer af. Hij begint aan zijn vijfde seizoen bij VVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen