Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV, MVV en Fortuna voortaan om 23:00 uur op Veronica

Geplaatst opvrijdag 29 juli 2016 - 16:01

Wie de samenvattingen van MVV, Fortuna en VVV wil zien, moet voortaan op vrijdagavond om 23:00 uur inschakelen op Veronica.

Die zender gaat de Jupiler League vanaf komend seizoen namelijk uitzenden. Het programma gaat wekelijks ongeveer een uur duren. Ook krijgt het programma een nieuwe presentator. Wytse van der Groot zal de samenvattingen elke vrijdag aan elkaar praten.

Blij met plek
Jupiler
League-directeur Marc Boele is blij met de nieuwe uitzendplek. "De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan." Online zijn de samenvattingen ook te bekijken. Dat kan via NUsport. Daarnaast zijn de Limburgse clubs natuurlijk live te volgen via L1 radio.

De beelden van de wedstrijden van VVV-Venlo, Fortuna Sittard en MVV Maastricht zijn overigens een dag later ook te zien bij L1. De regionale omroep heeft weer overeenstemming gesloten met rechtenhouders Fox en SBS over de uitzending van de wedstrijden uit de Jupiler League. De beelden van de wedstrijden van de Limburgse clubs zijn op zaterdag en zondag te zien vanaf 17.45 uur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda wil weer jeugdopleiding met MVV, Fortuna en VVV
Limburgse profclubs steunen Abdelhak Nouri
Roda begint thuis tegen Heracles, VVV treft Cambuur
KNVB: Fortuna, VVV en Roda nog steeds in gevarenzone
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen