Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV, MVV en Fortuna voortaan om 23:00 uur op Veronica

Geplaatst opvrijdag 29 juli 2016 - 16:01

Wie de samenvattingen van MVV, Fortuna en VVV wil zien, moet voortaan op vrijdagavond om 23:00 uur inschakelen op Veronica.

Die zender gaat de Jupiler League vanaf komend seizoen namelijk uitzenden. Het programma gaat wekelijks ongeveer een uur duren. Ook krijgt het programma een nieuwe presentator. Wytse van der Groot zal de samenvattingen elke vrijdag aan elkaar praten.

Blij met plek
Jupiler
League-directeur Marc Boele is blij met de nieuwe uitzendplek. "De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan." Online zijn de samenvattingen ook te bekijken. Dat kan via NUsport. Daarnaast zijn de Limburgse clubs natuurlijk live te volgen via L1 radio.

De beelden van de wedstrijden van VVV-Venlo, Fortuna Sittard en MVV Maastricht zijn overigens een dag later ook te zien bij L1. De regionale omroep heeft weer overeenstemming gesloten met rechtenhouders Fox en SBS over de uitzending van de wedstrijden uit de Jupiler League. De beelden van de wedstrijden van de Limburgse clubs zijn op zaterdag en zondag te zien vanaf 17.45 uur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda wil weer jeugdopleiding met MVV, Fortuna en VVV
Limburgse profclubs steunen Abdelhak Nouri
Roda begint thuis tegen Heracles, VVV treft Cambuur
KNVB: Fortuna, VVV en Roda nog steeds in gevarenzone
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen