Overslaan en naar de inhoud gaan

'VVV moet promoveren na degradatie FC Twente'

Geplaatst opwoensdag 18 mei 2016 - 18:37

Oud-doelman Hans van Breukelen en commentator Evert Ten Napel begrijpen niets van het voorstel van de KNVB om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League.

De voetbalbond wil de club uit Enschede daarmee straffen voor financieel wanbeleid.

Fouten
"Belachelijk om een hele streek te straffen voor de fouten van een aantal bestuurders," zegt Hans van Breukelen in het L1-programma AvondGasten. "En als het dan toch wordt gedaan, dan had de nummer 2 van de Jupiler League moeten promoveren. "Dat was VVV toch?" zegt Van Breukelen grappend.

Herinneringen aan betere tijden
Van Breukelen en Ten Napel vertellen in AvondGasten over de zware zomer die voetballiefhebbers staat te wachten. Geen Nederlands elftal op het EK. Oranjefans moeten het doen met herinneringen aan betere tijden. In de theatervoorstelling "Waar was jij in '88" blikken Van Breukelen en Ten Napel terug op die magische zomer waarin Nederland Europees kampioen werd.

Van Breukelen en Ten Napel staan woensdagavond in Heerlen en volgende week in Venlo.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Engelse verdediger voor VVV
VVV huurt Roda-speler Paulissen
Opoku niet in basiself VVV tegen FC Eindhoven
Persoonlijke fouten nekken VVV in Eindhoven
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen