Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV mist alle centrale verdedigers tegen Telstar

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2015 - 14:42

Improviseren is het sleutelwoord voor VVV-trainer Maurice Steijn aan de vooravond van het bezoek aan Telstar (vrijdag, 20.00 uur).

Jerold Promes kan vanwege zijn bovenbeenblessure niet spelen, Robin Buwalda is na zijn rode kaart tegen Achilles’29 twee duels geschorst en Pim Balkestein kan ook niet starten.

Opent deuren
Alle centrale verdedigers van VVV ontbreken dus aan de aftrap in Velsen- Zuid. Steijn: "Jammer dat Promes en Buwalda, de twee misschien wel meest constante spelers dit seizoen, niet kunnen meedoen. Maar het opent deuren voor anderen."

Mokerslag
Steijn zegt de legpuzzel genaamd opstelling nog niet rond te hebben. Zaak voor VVV is het om na de 'mokerslag' die Achilles uitdeelde (mislopen periodetitel) de zaak weer op te pakken. Steijn: "Ook bij mij is er nog steeds sprake van ongelooflijke frustratie dat we het niet gehaald hebben, maar we moeten verder. Er staat nu een periode aan te komen waarin we veel kunnen halen, er is nog niks verloren."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV mist Buwalda en Balkestein tegen FC Eindhoven
Nipte zege VVV tegen Telstar
Steijn rekent niet op Buwalda in eerste play-off tegen Oss
Steijn wil rust bewaren ondanks financiële perikelen VVV
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen