Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV mist alle centrale verdedigers tegen Telstar

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2015 - 14:42

Improviseren is het sleutelwoord voor VVV-trainer Maurice Steijn aan de vooravond van het bezoek aan Telstar (vrijdag, 20.00 uur).

Jerold Promes kan vanwege zijn bovenbeenblessure niet spelen, Robin Buwalda is na zijn rode kaart tegen Achilles’29 twee duels geschorst en Pim Balkestein kan ook niet starten.

Opent deuren
Alle centrale verdedigers van VVV ontbreken dus aan de aftrap in Velsen- Zuid. Steijn: "Jammer dat Promes en Buwalda, de twee misschien wel meest constante spelers dit seizoen, niet kunnen meedoen. Maar het opent deuren voor anderen."

Mokerslag
Steijn zegt de legpuzzel genaamd opstelling nog niet rond te hebben. Zaak voor VVV is het om na de 'mokerslag' die Achilles uitdeelde (mislopen periodetitel) de zaak weer op te pakken. Steijn: "Ook bij mij is er nog steeds sprake van ongelooflijke frustratie dat we het niet gehaald hebben, maar we moeten verder. Er staat nu een periode aan te komen waarin we veel kunnen halen, er is nog niks verloren."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV mist Buwalda en Balkestein tegen FC Eindhoven
Nipte zege VVV tegen Telstar
Steijn rekent niet op Buwalda in eerste play-off tegen Oss
Steijn wil rust bewaren ondanks financiële perikelen VVV
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen