Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV mist alle centrale verdedigers tegen Telstar

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2015 - 14:42

Improviseren is het sleutelwoord voor VVV-trainer Maurice Steijn aan de vooravond van het bezoek aan Telstar (vrijdag, 20.00 uur).

Jerold Promes kan vanwege zijn bovenbeenblessure niet spelen, Robin Buwalda is na zijn rode kaart tegen Achilles’29 twee duels geschorst en Pim Balkestein kan ook niet starten.

Opent deuren
Alle centrale verdedigers van VVV ontbreken dus aan de aftrap in Velsen- Zuid. Steijn: "Jammer dat Promes en Buwalda, de twee misschien wel meest constante spelers dit seizoen, niet kunnen meedoen. Maar het opent deuren voor anderen."

Mokerslag
Steijn zegt de legpuzzel genaamd opstelling nog niet rond te hebben. Zaak voor VVV is het om na de 'mokerslag' die Achilles uitdeelde (mislopen periodetitel) de zaak weer op te pakken. Steijn: "Ook bij mij is er nog steeds sprake van ongelooflijke frustratie dat we het niet gehaald hebben, maar we moeten verder. Er staat nu een periode aan te komen waarin we veel kunnen halen, er is nog niks verloren."

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV mist Buwalda en Balkestein tegen FC Eindhoven
Nipte zege VVV tegen Telstar
Steijn rekent niet op Buwalda in eerste play-off tegen Oss
Steijn wil rust bewaren ondanks financiële perikelen VVV
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen