Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV met man meer simpel langs FC Emmen

Geplaatst opvrijdag 18 december 2015 - 21:58

VVV heeft vrijdagavond een meer dan uitstekende eerste seizoenshelft in stijl uitgeluid. Op bezoek in de JENS Vesting ging Emmen over de knie: 1-4.

VVV kende een perfecte start. Met een subliem passje zette Moreno Rutten de defensie van de thuisploeg schaakmat waarna oud-Emmenaar Leandro Resida vrije doortocht had en topscorer Ralf Seuntjens een niet te missen kans bood, 0-1.

Initiatief uit handen
Al vier keer op rij gewonnen en de nul gehouden. En dan in de laatste wedstrijd van 2015 ook nog al na 89 seconden op voorsprong? Wat kon er nog fout gaan. Welnu, bijvoorbeeld het initiatief uit handen geven. VVV vond het na de vroege voorsprong prima, zakte in en gokte met de pijlsnelle Resida op uitbraken.

Gelijkmaker
Emmen greep daardoor het initiatief en werd naarmate de eerste helft vorderde steeds gevaarlijker.
De gelijkmaker, een doelpunt van voormalig VVV-spits Marnix Kolder, was het logische gevolg. Het is dat diezelfde Kolder vlak voor de thee nog een riante kopkans niet wist te benutten, anders had de trotse nummer twee van de ranglijst halverwege op achterstand gestaan.

Rood
Vroeg in de tweede helft hielp Emmen de Venlonaren terug in het zadel toen Tim Siekman Vito van Crooij vasthield en zo tegen zijn tweede gele kaart van de avond aanliep.

Strafschop
Twaalf minuten had VVV vervolgens nodig om in overtal voor de tweede keer op voorsprong te komen. Na een kort genomen corner en een assist van de net door Steijn gebrachte Jason Bourdouxhe werkte Johnatan Opoku binnen, 1-2. Nog eens elf minuten later besliste een andere invaller, Torino Hunte, de wedstrijd. Op aangeven van Seuntjens gleed de Brabander de 1-3 binnen. In de slotminuut verzilverde Ralf Seuntjens nog een strafschop waardoor de eindstand op 1-4 kwam.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV thuis te sterk voor Helmond Sport
Zege VVV voldoende voor plek in play-offs
VVV houdt stand in Emmen
VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen