Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-loopbaan Khalouta aan zijden draadje na klap

Geplaatst opdonderdag 23 april 2015 - 8:09

VVV-aanvaller Aziz Khalouta heeft vrijdagavond na het verloren duel in Helmond Sport een klap uitgedeeld aan collega Melvin Platje. Dat bevestigen diverse bronnen rondom de club.

Een scheiding van wegen tussen de aanvaller, die eerder dit seizoen al in opspraak raakte en geschorst werd door de club, lijkt aanstaande.

Schorsing
De klap gericht aan Platje vormt het tweede grote incident waarbij Khalouta betrokken is in het lopende seizoen. Op 13 december van het vorige jaar vestigde de 25-jarige aanvaller al eens negatief de aandacht op zich toen hij in woord en gebaar zijn misnoegen uitte richting trainer Maurice Steijn na een wissel in het uitduel tegen Achilles’29.

De club schorste hem destijds tot 2 januari. Het heeft er alle schijn van dat deze tweede, ernstigere misstap, het einde van de loopbaan van de Venlonaar in De Koel betekent.

Lees ook: VVV'er Khalouta witheet na wissel

In gesprek
Al wil algemeen directeur Marco Bogers dat niet bevestigen: "Wat ik kan bevestigen is dat er een incident is geweest. We zijn in gesprek met speler en zaakwaarnemer over de ontstane situatie."

Vast staat dat Khalouta niet bij de wedstrijdselectie voor het cruciale duel tegen Sparta zit en donderdag ook niet op het trainingsveld zal staan.

Lees ook: VVV-speler Khalouta: 'Dom gedrag van mij'

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Nipte zege VVV tegen Telstar
Aziz Khalouta bezorgt VVV zege in Enschede
VVV gehavend tegen Sparta
Khalouta kiest voor Roemeens avontuur
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen