Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV langer door met keeperstrainer Roox

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2020 - 11:54

Clubicoon John Roox is ook de komende drie seizoenen keeperstrainer bij VVV-Venlo.

Het contract van de voormalig doelman liep af, maar is nu verlengd tot de zomer van 2023.

Niet weg te denken
Manager voetbalzaken Stan Valckx is in zijn nopjes met de langere samenwerking. "John is niet meer weg te denken uit de technische staf en toont ieder jaar weer aan dat hij keepers beter maakt", aldus Valckx. "Dat zie je wel aan de recente voorbeelden met Lars Unnerstall en Thorsten Kirschbaum."

Op de fiets
"Werken met profs is het mooiste wat er is", zegt Roox op de clubwebsite. "Ik kom iedere dag dan ook met veel plezier op de fiets naar De Koel. Dat is toch prachtig!”

490 wedstrijden
Roox is al sinds 2016 keeperstrainer bij de Koelclub. Als keeper stond hij liefst veertien seizoenen onder contract in Venlo en in die periode speelde hij 490 officiële wedstrijden voor de club.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen