Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV kan heksenketel verwachten in Breda

Geplaatst opdonderdag 17 november 2016 - 14:31

VVV kan zich opmaken voor een heet avondje vrijdag in Breda. NAC heeft namelijk al 16.000 kaarten verkocht voor de topper tegen de Venlonaren.

Het record voor een thuiswedstrijd van NAC staat op 17.800 mensen weet Omroep Brabant. De verwachting is dat, dat aantal net niet gehaald wordt.

Steun
Trainer Marinus
Dijkhuizen is onder de indruk van de supporters. "Dit zijn de krenten in de pap. Die loyaliteit van de fans is fantastisch. Of het nou goed of slecht gaat, ze blijven komen. Het lijkt soms wel hoe slechter het gaat, hoe meer er komen. Dat is een geweldige steun voor de ploeg."

Overigens ontving NAC de Venlonaren al een keer dit seizoen. Voor de beker troffen de twee ploegen elkaar al. VVV was toen duidelijk te sterk voor NAC en won met 0-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen