Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda vervolgt carrière bij Vitesse

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 19:26

Keisuke Honda speelt tot het einde van het seizoen bij Vitesse in Arnhem.

De Japanner trainde afgelopen zomer enkele weken bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en hoopte onderdak te vinden bij een gerenommeerde voetbalclub. Die stonden voor de voormalige speler van de Venlose eredivisionist niet in de rij.

Lees ook: VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Sloetski en Allach
De 33-jarige Japanse international was sinds vorige week op de velden van Vitesse te vinden. Bij de Arnhemse club is Leon Sloetski trainer en daarmee werkte Honda bij CSKA Moskou samen. Technisch directeur Mo Allach kent Honda nog uit zijn tijd bij VVV-Venlo. Bij Vitesse komt Honda met Bryan Linssen nog een voormalig VVV'er tegen.

Olympische Spelen
Honda hoopt bij Vitesse wedstrijdritme op te doen en in 2020 met het nationale voetbalteam van Japan in eigen land aan de Olympische Spelen te kunnen deelnemen.

Cambodja
De linksbenige Japanner, die transfervrij was, combineert het voetballen bij Vitesse met zijn functie als bondscoach bij Cambodja.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen