Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda vervolgt carrière bij Vitesse

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 19:26

Keisuke Honda speelt tot het einde van het seizoen bij Vitesse in Arnhem.

De Japanner trainde afgelopen zomer enkele weken bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en hoopte onderdak te vinden bij een gerenommeerde voetbalclub. Die stonden voor de voormalige speler van de Venlose eredivisionist niet in de rij.

Lees ook: VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Sloetski en Allach
De 33-jarige Japanse international was sinds vorige week op de velden van Vitesse te vinden. Bij de Arnhemse club is Leon Sloetski trainer en daarmee werkte Honda bij CSKA Moskou samen. Technisch directeur Mo Allach kent Honda nog uit zijn tijd bij VVV-Venlo. Bij Vitesse komt Honda met Bryan Linssen nog een voormalig VVV'er tegen.

Olympische Spelen
Honda hoopt bij Vitesse wedstrijdritme op te doen en in 2020 met het nationale voetbalteam van Japan in eigen land aan de Olympische Spelen te kunnen deelnemen.

Cambodja
De linksbenige Japanner, die transfervrij was, combineert het voetballen bij Vitesse met zijn functie als bondscoach bij Cambodja.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen