Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda vervolgt carrière bij Vitesse

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 19:26

Keisuke Honda speelt tot het einde van het seizoen bij Vitesse in Arnhem.

De Japanner trainde afgelopen zomer enkele weken bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en hoopte onderdak te vinden bij een gerenommeerde voetbalclub. Die stonden voor de voormalige speler van de Venlose eredivisionist niet in de rij.

Lees ook: VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Sloetski en Allach
De 33-jarige Japanse international was sinds vorige week op de velden van Vitesse te vinden. Bij de Arnhemse club is Leon Sloetski trainer en daarmee werkte Honda bij CSKA Moskou samen. Technisch directeur Mo Allach kent Honda nog uit zijn tijd bij VVV-Venlo. Bij Vitesse komt Honda met Bryan Linssen nog een voormalig VVV'er tegen.

Olympische Spelen
Honda hoopt bij Vitesse wedstrijdritme op te doen en in 2020 met het nationale voetbalteam van Japan in eigen land aan de Olympische Spelen te kunnen deelnemen.

Cambodja
De linksbenige Japanner, die transfervrij was, combineert het voetballen bij Vitesse met zijn functie als bondscoach bij Cambodja.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen