Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 15:01

Keisuke Honda keerde afgelopen zomer terug bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en uit te kijken naar een nieuwe club.

De trainingssessies in Venlo hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd voor de 33-jarige Japanner.

Geen geld
Op Twitter biedt de aanvaller zijn diensten aan bij grootmachten Manchester United en AC Milan. 'Doe me een aanbieding. Ik hoef geen geld, maar ik heb een goed team en goede teamgenoten nodig', schreef hij in een tweet aan de Red Devils.

AC Milan
Toen het gewenste resultaat uitbleef, besloot hij maandag opnieuw in de digitale pen te klimmen. Ditmaal bood hij zich aan bij AC Milan, een club waar de Japanner tussen 2014 en 2017 op de loonlijst stond.

Oude nest
Honda keerde afgelopen zomer na tien jaar terug in de Koel. De Japanner brak destijds door in Venlo en verdiende een lucratieve transfer naar CSKA Moskou. Hoewel VVV-fans hoopten op een definitieve terugkeer, gaf hij zelf aan alleen zijn conditie op peil te willen houden in Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen