Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 15:01

Keisuke Honda keerde afgelopen zomer terug bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en uit te kijken naar een nieuwe club.

De trainingssessies in Venlo hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd voor de 33-jarige Japanner.

Geen geld
Op Twitter biedt de aanvaller zijn diensten aan bij grootmachten Manchester United en AC Milan. 'Doe me een aanbieding. Ik hoef geen geld, maar ik heb een goed team en goede teamgenoten nodig', schreef hij in een tweet aan de Red Devils.

AC Milan
Toen het gewenste resultaat uitbleef, besloot hij maandag opnieuw in de digitale pen te klimmen. Ditmaal bood hij zich aan bij AC Milan, een club waar de Japanner tussen 2014 en 2017 op de loonlijst stond.

Oude nest
Honda keerde afgelopen zomer na tien jaar terug in de Koel. De Japanner brak destijds door in Venlo en verdiende een lucratieve transfer naar CSKA Moskou. Hoewel VVV-fans hoopten op een definitieve terugkeer, gaf hij zelf aan alleen zijn conditie op peil te willen houden in Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen