Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 15:01

Keisuke Honda keerde afgelopen zomer terug bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en uit te kijken naar een nieuwe club.

De trainingssessies in Venlo hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd voor de 33-jarige Japanner.

Geen geld
Op Twitter biedt de aanvaller zijn diensten aan bij grootmachten Manchester United en AC Milan. 'Doe me een aanbieding. Ik hoef geen geld, maar ik heb een goed team en goede teamgenoten nodig', schreef hij in een tweet aan de Red Devils.

AC Milan
Toen het gewenste resultaat uitbleef, besloot hij maandag opnieuw in de digitale pen te klimmen. Ditmaal bood hij zich aan bij AC Milan, een club waar de Japanner tussen 2014 en 2017 op de loonlijst stond.

Oude nest
Honda keerde afgelopen zomer na tien jaar terug in de Koel. De Japanner brak destijds door in Venlo en verdiende een lucratieve transfer naar CSKA Moskou. Hoewel VVV-fans hoopten op een definitieve terugkeer, gaf hij zelf aan alleen zijn conditie op peil te willen houden in Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen