Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 15:01

Keisuke Honda keerde afgelopen zomer terug bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en uit te kijken naar een nieuwe club.

De trainingssessies in Venlo hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd voor de 33-jarige Japanner.

Geen geld
Op Twitter biedt de aanvaller zijn diensten aan bij grootmachten Manchester United en AC Milan. 'Doe me een aanbieding. Ik hoef geen geld, maar ik heb een goed team en goede teamgenoten nodig', schreef hij in een tweet aan de Red Devils.

AC Milan
Toen het gewenste resultaat uitbleef, besloot hij maandag opnieuw in de digitale pen te klimmen. Ditmaal bood hij zich aan bij AC Milan, een club waar de Japanner tussen 2014 en 2017 op de loonlijst stond.

Oude nest
Honda keerde afgelopen zomer na tien jaar terug in de Koel. De Japanner brak destijds door in Venlo en verdiende een lucratieve transfer naar CSKA Moskou. Hoewel VVV-fans hoopten op een definitieve terugkeer, gaf hij zelf aan alleen zijn conditie op peil te willen houden in Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen