Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV huurt aanvaller Joey Sleegers van NEC

Geplaatst opwoensdag 17 augustus 2016 - 6:38

VVV heeft met NEC een akkoord bereikt over Joey Sleegers (22). De aanvaller uit Helmond wordt voor één seizoen gehuurd van de Nijmeegse eredivisionist.

Sleegers zat bij NEC op een dood spoor, de club die hem vorig seizoen definitief overnam van Feyenoord.

Blij met kans
Sleegers doorliep de jeugdopleiding van de Kuipclub, maar debuteerde nooit in het eerst elftal. In het seizoen 2014-2015 werd hij door Feyenoord uitgeleend aan FC Eindhoven waarmee hij als tweede eindigde achter kampioen NEC. "Ik wil spelen. En dat kan bij VVV. Ik ben blij met deze kans", aldus Sleegers die de concurrentie aan moet gaan met de vleugelaanvallers Torino Hunte en Vito van Crooij.

Boddaert
​Proefspeler Maarten Boddaert deed dinsdagavond mee in de oefenwedstrijd van Jong VVV tegen het Qaterese Al Ahly. De verwachting is dat VVV na het weekend een beslissing neemt over de verdedigende middenvelder uit Roosendaal.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen