Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV huurt aanvaller Joey Sleegers van NEC

Geplaatst opwoensdag 17 augustus 2016 - 6:38

VVV heeft met NEC een akkoord bereikt over Joey Sleegers (22). De aanvaller uit Helmond wordt voor één seizoen gehuurd van de Nijmeegse eredivisionist.

Sleegers zat bij NEC op een dood spoor, de club die hem vorig seizoen definitief overnam van Feyenoord.

Blij met kans
Sleegers doorliep de jeugdopleiding van de Kuipclub, maar debuteerde nooit in het eerst elftal. In het seizoen 2014-2015 werd hij door Feyenoord uitgeleend aan FC Eindhoven waarmee hij als tweede eindigde achter kampioen NEC. "Ik wil spelen. En dat kan bij VVV. Ik ben blij met deze kans", aldus Sleegers die de concurrentie aan moet gaan met de vleugelaanvallers Torino Hunte en Vito van Crooij.

Boddaert
​Proefspeler Maarten Boddaert deed dinsdagavond mee in de oefenwedstrijd van Jong VVV tegen het Qaterese Al Ahly. De verwachting is dat VVV na het weekend een beslissing neemt over de verdedigende middenvelder uit Roosendaal.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen