Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV hengelt met Bruns gewenste middenvelder binnen

Geplaatst opdonderdag 30 januari 2020 - 15:02

Thomas Bruns is de nieuwste versterking van VVV-Venlo.

De middenvelder wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van Vitesse, waar hij nog tot 2021 onder contract staat.

Tweede Vitesse-huurling
Vitesse verhuurde Bruns (28) in de eerste seizoenshelft aan PEC Zwolle, maar daar werd de speler geen vaste waarde. Nu sturen de Arnhemmers Bruns naar Venlo, waar hij naast Oussama Darfalou de tweede Vitesse-huurling is. Ook Darfalou maakte in de winterstop de overstap.

236 Eredivisie-wedstrijden
Bruns speelde eerder voor Heracles Almelo en FC Groningen. In totaal heeft hij 236 Eredivisie-wedstrijden op de teller staan waarin hij 30 keer scoorde. Bruns kan het beste als aanvallende middenvelder uit de voeten, maar kan ook als controleur spelen. Het is daarnaast de bedoeling dat hij zijn ervaring overbrengt op de jongere talenten in de VVV-selectie, zoals mede-middenvelders Evert Linthorst en Simon Janssen.

Plezier
“Ik kom naar Venlo om speelminuten te kunnen maken en samen met de ploeg te zorgen dat we in de Eredivisie blijven", aldus Bruns op de clubwebsite. "Bij PEC zat ik in de laatste fase voor de winterstop op een dood spoor. Voor mezelf is het daarom belangrijk dat ik het plezier in het voetbal weer terug krijg en een rol kan spelen in het team.”

Allround
VVV's technisch manager Stan Valckx gaf eerder al aan dat de club nog een allround middenvelder en een allround verdediger aan de selectie wilde toevoegen. Met Bruns is die multifunctionele middenvelder nu binnengehengeld. Voor de positie in de defensie is nog geen nieuweling vastgelegd.

Lees ook: Na Scheimann vervolgt ook VVV'er Soriano carrière in Israël

Transfermarkt
De transfermarkt is tot en met vrijdagavond geopend. Eerder verkasten Samuel Scheimann en Elia Soriano al van de Koelclub naar een Israëlische club.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen