Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen

Geplaatst opdonderdag 4 juni 2015 - 23:09

In navolging van Johnatan Opoku staat VVV op het punt om doelman Jordy Deckers te contracteren.

De 25-jarige sluitpost uit Almere stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij Excelsior. Deckers wordt komende week gepresenteerd.

Seuntjens
De komst van Telstar-spits Ralf Seuntjens laat nog op zich wachten. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract in Noord-Holland. VVV is niet in staat om de gehele afkoopsom voor de goaltjesdief uit Breda te betalen, maar Seuntjens heeft zijn zinnen gezet op een vertrek.

Joppen
"We zoeken met Telstar naar een creatieve oplossing. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat we op de goede weg zijn", aldus adviseur voetbalzaken Stan Valckx die verder wacht op een jawoord van Guus Joppen. De rechtsback heeft een nieuwe aanbieding gekregen. Valckx: "Guus vond het een goed voorstel. We hopen snel antwoord te krijgen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Zege VVV voldoende voor plek in play-offs
VVV sluit trainingskamp af met zege
Tien van VVV in slotfase onderuit tegen NEC
Guus Joppen verlaat VVV voor Willem II
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen