Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen

Geplaatst opdonderdag 4 juni 2015 - 23:09

In navolging van Johnatan Opoku staat VVV op het punt om doelman Jordy Deckers te contracteren.

De 25-jarige sluitpost uit Almere stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij Excelsior. Deckers wordt komende week gepresenteerd.

Seuntjens
De komst van Telstar-spits Ralf Seuntjens laat nog op zich wachten. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract in Noord-Holland. VVV is niet in staat om de gehele afkoopsom voor de goaltjesdief uit Breda te betalen, maar Seuntjens heeft zijn zinnen gezet op een vertrek.

Joppen
"We zoeken met Telstar naar een creatieve oplossing. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat we op de goede weg zijn", aldus adviseur voetbalzaken Stan Valckx die verder wacht op een jawoord van Guus Joppen. De rechtsback heeft een nieuwe aanbieding gekregen. Valckx: "Guus vond het een goed voorstel. We hopen snel antwoord te krijgen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Zege VVV voldoende voor plek in play-offs
VVV sluit trainingskamp af met zege
Tien van VVV in slotfase onderuit tegen NEC
Guus Joppen verlaat VVV voor Willem II
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen