Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV geeft in oktober duidelijkheid over toekomst

Geplaatst opmaandag 1 augustus 2016 - 14:07

Voetbalclub VVV gebruikt de komende maanden om een toekomstvisie op te stellen. Daarvoor gaat de club ook spreken met sponsors, supporters en clubmensen.

In oktober moet er een businessplan liggen, zo laat VVV-voorzitter Hai Berden aan Dagblad de Limburger weten.

Rustig vaarwater
"De afgelopen maanden lag de focus op het financiële en sportieve aspect. We zijn financieel in rustiger vaarwater gekomen, nu is het tijd om de koers van de club te bepalen", zegt
Berden. Het gerenommeerde adviesbureau Hypercube werd begin dit jaar gevraagd te werken aan een toekomstplan voor de club. Een vernieuwd of nieuw stadion speelde daarin een belangrijke rol, maar het tussenrapport werd door de voetbalclub niet geaccepteerd.

Eigen visie op club
"
We hebben als het gaat over de toekomst van de club de regie uit handen gegeven en dat is achteraf gezien niet goed geweest. We moeten ons niet meer door derden laten leiden, maar zelf met een visie op de club komen", zegt Berden erover. "Dat het stadion een rol moet hebben in dat toekomstplan is duidelijk. We gaan wat dat betreft nu eerst eens alles op een rijtje zetten en bepalen wat daadwerkelijk het beste voor VVV is."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ultieme poging VVV te redden
Gemeente Venlo en VVV blijven in gesprek over lening
Gemeente Venlo wilde verregaande invloed op beleid VVV
VVV betaalt lening voor 1 juli terug aan gemeente
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen