Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV gaat door met winnen in 2017

Geplaatst opvrijdag 13 januari 2017 - 21:55

VVV heeft de competitie vrijdagavond hervat met een zege. Op bezoek bij Cambuur won de ploeg van Maurice Steijn door doelpunten van Johnatan Opoku en Nils Röseler: 0-2.

De Venlonaren hadden binnen een minuut al op voorsprong moeten komen. Na veertig seconden schoot Clint Leemans de bal van dichtbij naast het doel van Cambuur-keeper Harm Zeinstra.

Onder druk
VVV kwam vervolgens onder behoorlijke druk te staan, maar de thuisploeg werd uiteindelijk alleen gevaarlijk via een kopbal van Omar El Baad die voorlangs ging.

Diezelfde El Baad voorkwam even later de 0-1 toen hij een inzet van Vito van Crooij van de lijn haalde. Vito’s broer Delano moest na een klein half uur spelen voor het eerst echt aan de bak toen hij een schot van Xander Houtkoop pareerde.

Opoku
In de 37e minuut viel het eerste doelpunt van de avond toen Johnatan Opoku de derde Venlose kans verzilverde met een droge knal: 0-1 Op slag van rust verdubbelde VVV de marge door een treffer van Nils Röseler: 0-2.

Twintig minuten voor tijd was er weer een kopbal van El Baad die dit keer rakelings over ging. Kort daarna waren er twee grote kansen voor VVV dat via Ralf Seuntjens en invaller Joey Sleegers naliet om de 0-3 op het scorebord te zetten. Beide keren kwam Zeinstra als winnaar uit de strijd.

De lat
In de slotfase raakte Cambuur nog twee keer de lat via Tarik Tissoudali en Erik Bakker en bracht Van Crooij redding op een schot van Jamiro Monteiro.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV-Venlo - FC Utrecht (2 feb 2020)
VVV-Venlo zegt aflopende contracten steunpilaren formeel op
VVV contracteert veelscorende Opoku
VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen
VVV verwacht open wedstrijd in Doetinchem
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen