Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-fans over Robert Maaskant: 'Begin van het einde'

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 7:30

Het nieuws dat VVV-Venlo Robert Maaskant aanstelt als nieuwe trainer wordt niet met gejuich ontvangen bij de aanhang van de Venlonaren.

Fans reageren nogal sceptisch via social media.

Opvolger
De Limburger kwam maandagavond met het nieuws naar buiten dat Maaskant de opvolger van de naar Abu Dhabi vertrokken Maurice Steijn wordt in Venlo. De club wil het nieuws van de krant bevestigen noch ontkennen.

Begin van het einde
Op Twitter wordt in ieder geval flink gereageerd op de aanstelling van de ervaren oefenmeester, die in het verleden ook bij MVV op de bank heeft gezeten als trainer. Met name het gegeven dat de 50-jarige Schiedammer de nodige clubs heeft versleten, stelt de aanhang van VVV niet écht gerust. Een andere Twitteraar schrijft dat Maaskant de enige coach is die maar liefst vier keer is gedegradeerd uit de Eredivisie. 'Begin van het einde', aldus een andere VVV-supporter op Twitter.

Een bloemlezing van de vele reacties op Twitter.

Lees ook: 'VVV-Venlo stelt Maaskant aan als nieuwe trainer'

Er zijn niet alleen negatieve geluiden. Oud-speler Maurice Graef steekt de oefenmeester een hart onder de riem en vindt dat VVV nu een prima technische staf heeft.

Persconferentie
Maurice Steijn is na een paar succesvolle jaren in De Koel overgestapt naar de vermogende club Al-Wahda. Assistent-trainer Jay Driessen is de Hagenees gevolgd naar het Emiraat. De naam van John van 't Schip werd ook genoemd om Steijn op te volgen. De Venlonaren zijn uiteindelijk bij Maaskant uitgekomen.

VVV geeft dinsdag een persconferentie waar de nieuwe trainer wordt gepresenteerd.

Lees ook: 'VVV in gesprek met John van 't Schip'

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen