Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV en Fortuna klaar voor derby

Geplaatst opvrijdag 28 februari 2020 - 19:29

Zaterdag staat de tweede Limburgse derby in de Eredivisie op het programma. Zijn VVV-Venlo en Fortuna Sittard er klaar voor?

Het verschil tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard op de ranglijst is slechts 3 punten. In het voordeel van de ploeg uit Venlo want zij staan op de veertiende plek in de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op de vijftiende plek en dus is het voor allebei noodzakelijk om te winnen.

Prestige
Niet alleen voor het prestige van de beste eredivisieploeg in Limburg, maar vooral ook om weg te blijven uit de degradatiezone. Interessant dus om te horen van beide trainers hoe ze tegen het duel van morgen aankijken.

Video: L1

Derby
Het is een Limburgse derby. Maar als we naar beide selecties kijken, zien we dat er meer Duitsers dan Limburgers actief zijn. Zeven voetballen er bij VVV en één bij Fortuna. Thorsten Kirschbaum van VVV en Felix Passlack van Fortuna zijn het hele seizoen al onbetwiste basisspelers. Naar alle waarschijnlijkheid zullen zij ook morgen aan de aftrap in Venlo staan.

Video: L1

De Limburgse derby is zaterdag vanaf 19:45 uur live te volgen bij L1 Radio.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen