Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV contracteert veelscorende Opoku

Geplaatst opdonderdag 4 juni 2015 - 16:00

VVV heeft de veelscorende spits van FC Oss Johnatan Opoku gecontracteerd. Opoku tekent een contract voor twee jaar in Venlo.

Opoku was dit jaar bij Oss één van de smaakmakers en maakte in 33 wedstrijden als schaduwspits zestien doelpunten in de eerste divisie.

Sfeer proeven
Het aantrekken van Opoku hing al enige tijd in de lucht. De speler was vorige week vrijdag al te gast in De Koel tijdens het nacompetitieduel met NAC om sfeer te proeven.

Opoku begon zijn profloopbaan bij SC Veendam. Daar was hij twee seizoenen actief waar hij in 53 duels tien doelpunten maakte.

Seuntjens en Opoku
VVV-trainer Maurice Steijn hoopt met Opoku het gebrek aan scorend vermogen op te lossen. Om die reden wil VVV ook nog steeds Ralf Seuntjens van Telstar aantrekken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen
VVV verwacht open wedstrijd in Doetinchem
VVV beslist topper tegen MVV in extremis
VVV gaat door met winnen in 2017
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen