Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-coach Steijn na eerste gesprek op shortlist Heerenveen

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 12:42

VVV-hoofdtrainer Maurice Steijn is één van de topkandidaten om met ingang van komend seizoen de scepter te zwaaien bij sc Heerenveen.

De Friezen blijken na een eerste oriënterend gesprek gecharmeerd van Steijn, weet Voetbal International.

Lijstje
De Heerenveen-clubleiding zoekt naar een opvolger voor Jurgen Streppel, die na de zomer niet terugkeert in het Abe Lenstra Stadion. Naast Steijn staat in ieder geval ook voormalig Ajax-coach Marcel Keizer op het lijstje. Heerenveen geeft aan dat het met alle overgebleven kandidaten tenminste één keer om tafel heeft gezeten.

Belangstelling
Over belangstelling heeft Steijn in de afgelopen maanden niet te klagen gehad. Ook Willem II, Vitesse en Heracles Almelo zouden in de Koel op de deur hebben geklopt. De twee laatstgenoemde clubs zijn inmiddels van een nieuwe coach voorzien: Vitesse koos voor Leonid Slutsky, Heracles Almelo gaat met Frank Wormuth in zee.

Lees ook: 'Vitesse kiest niet voor VVV-coach Steijn'

Handhaving
​Steijn is bij VVV bezig aan zijn vierde en waarschijnlijk laatste seizoen. Vorig jaar leidde hij de Venlonaren terug naar de Eredivisie, waar rechtstreekse handhaving de ploeg dit seizoen haast niet meer kan ontgaan. Met 34 punten uit 31 speelrondes staan de geel-zwarten twaalfde.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen