Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-coach Steijn na eerste gesprek op shortlist Heerenveen

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 12:42

VVV-hoofdtrainer Maurice Steijn is één van de topkandidaten om met ingang van komend seizoen de scepter te zwaaien bij sc Heerenveen.

De Friezen blijken na een eerste oriënterend gesprek gecharmeerd van Steijn, weet Voetbal International.

Lijstje
De Heerenveen-clubleiding zoekt naar een opvolger voor Jurgen Streppel, die na de zomer niet terugkeert in het Abe Lenstra Stadion. Naast Steijn staat in ieder geval ook voormalig Ajax-coach Marcel Keizer op het lijstje. Heerenveen geeft aan dat het met alle overgebleven kandidaten tenminste één keer om tafel heeft gezeten.

Belangstelling
Over belangstelling heeft Steijn in de afgelopen maanden niet te klagen gehad. Ook Willem II, Vitesse en Heracles Almelo zouden in de Koel op de deur hebben geklopt. De twee laatstgenoemde clubs zijn inmiddels van een nieuwe coach voorzien: Vitesse koos voor Leonid Slutsky, Heracles Almelo gaat met Frank Wormuth in zee.

Lees ook: 'Vitesse kiest niet voor VVV-coach Steijn'

Handhaving
​Steijn is bij VVV bezig aan zijn vierde en waarschijnlijk laatste seizoen. Vorig jaar leidde hij de Venlonaren terug naar de Eredivisie, waar rechtstreekse handhaving de ploeg dit seizoen haast niet meer kan ontgaan. Met 34 punten uit 31 speelrondes staan de geel-zwarten twaalfde.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen