Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV-coach Steijn na eerste gesprek op shortlist Heerenveen

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 12:42

VVV-hoofdtrainer Maurice Steijn is één van de topkandidaten om met ingang van komend seizoen de scepter te zwaaien bij sc Heerenveen.

De Friezen blijken na een eerste oriënterend gesprek gecharmeerd van Steijn, weet Voetbal International.

Lijstje
De Heerenveen-clubleiding zoekt naar een opvolger voor Jurgen Streppel, die na de zomer niet terugkeert in het Abe Lenstra Stadion. Naast Steijn staat in ieder geval ook voormalig Ajax-coach Marcel Keizer op het lijstje. Heerenveen geeft aan dat het met alle overgebleven kandidaten tenminste één keer om tafel heeft gezeten.

Belangstelling
Over belangstelling heeft Steijn in de afgelopen maanden niet te klagen gehad. Ook Willem II, Vitesse en Heracles Almelo zouden in de Koel op de deur hebben geklopt. De twee laatstgenoemde clubs zijn inmiddels van een nieuwe coach voorzien: Vitesse koos voor Leonid Slutsky, Heracles Almelo gaat met Frank Wormuth in zee.

Lees ook: 'Vitesse kiest niet voor VVV-coach Steijn'

Handhaving
​Steijn is bij VVV bezig aan zijn vierde en waarschijnlijk laatste seizoen. Vorig jaar leidde hij de Venlonaren terug naar de Eredivisie, waar rechtstreekse handhaving de ploeg dit seizoen haast niet meer kan ontgaan. Met 34 punten uit 31 speelrondes staan de geel-zwarten twaalfde.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen