Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV betaalt lening voor 1 juli terug aan gemeente

Geplaatst opwoensdag 15 juni 2016 - 17:20

VVV Venlo betaalt de lening van de gemeente Venlo uiterlijk 1 juli terug. Het krediet van 200.000 euro werd eerder door de gemeente voorgeschoten aan de club. Dat laat de directeur van de voetbalclub weten.

De club zegt dat de financiële stukken inmiddels bij de KNVB zijn aangeleverd.

Klein tekort
Voor het komend seizoen 2016/2017 zou er een klein tekort op de begroting zijn, maar leunt de club op de garanties van onder meer op het regionale bedrijfsleven en de Vrienden van VVV. Zo schrijft ze in de brief.

Stadion
Volgens adviesbureau
Hypercube - dat de situatie van de club onderzoekt - zou de club voldoende bestaansrecht hebben in de regio om te blijven bestaan. Voorwaarde zou wel een volledig gerenoveerd stadion zijn of nieuwbouw op een locatie aan de Nijmeegseweg.

Onderzoek
VVV meent echter dat het rapport van Hypercube 'onvolledig en onvoldoende onderbouwd is'. De club neemt daarom voorlopig nog geen besluit en meent dat er extra onderzoek nodig is.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ultieme poging VVV te redden
Gemeente Venlo wilde verregaande invloed op beleid VVV
Gemeente Venlo en VVV blijven in gesprek over lening
Adviesbureau had serieuze plannen voor nieuw VVV-stadion
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen