Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV beslist topper tegen MVV in extremis

Geplaatst opzondag 22 januari 2017 - 16:29

VVV heeft in een uitverkochte Koel (8000 toeschouwers) de koppositie verstevigd met een 2-1 overwinning op achtervolger MVV.

Ralf Seuntjens scoorde in de blessuretijd de bevrijdende treffer.

Onterecht
Die 2-1 van Seuntjens was tegen de verhouding in, want MVV domineerde in de tweede helft. Ricardo Ippel had de Maastrichtenaren na rust op 1-1 gezet en de aanvallende wissels van MVV-trainer Ron Elsen betaalden zich uit. Vooral invaller Luis Pedro was een plaag voor VVV.

Foto: Laurens Eggen

Counter
MVV bleef ook na de gelijkmaker de meer aanvallende ploeg. Delano van Crooij moest twee keer ingrijpen bij inzetten van Thomas Verheydt en Pieter Nys. Uiteindelijk was de ultieme counter van VVV, MVV te machtig. Opoku vond Resida en die kaatste terug. Geens kon namens MVV de inzet nog keren, maar Ralf Seuntjens benutte de rebound.

VVV vergroot met de zege in extremis de voorsprong op MVV tot zeven punten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV contracteert veelscorende Opoku
VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen
VVV verwacht open wedstrijd in Doetinchem
VVV gaat door met winnen in 2017
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen