Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-aanvoerder Post mist laatste wedstrijden

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 16:04

Danny Post mist de laatste wedstrijden van het seizoen. De aanvoerder van VVV heeft een knieblessure overgehouden aan het duel met Ajax.

Schorsing
“Dan weet ik ook zeker dat ik geen schorsing meer oploop, zodat ik de eerste wedstrijd van het komende seizoen in ieder geval geen straf hoef uit te zitten", zegt Post met een knipoog.

Behandeling
De komende tijd wordt de 29-jarige middenvelder intensief behandeld. Normaal sluit hij bij het begin van de voorbereiding op komend seizoen gewoon weer aan bij de groep.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen