Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-aanvoerder: 'Aan de bal was het van onze kant te matig'

Geplaatst opwoensdag 3 maart 2021 - 7:21

VVV-aanvoerder Danny Post vond dat zijn ploeg dinsdag geen aanspraak maakte op een plek in de finale van de KNVB Beker.

De aanvoerder zag zijn elftal met 2-0 verliezen bij Vitesse. "Het klopte verdedigend, maar aan de bal vond ik ons echt te matig", aldus Post.

Lees ook: Vitesse maakt in halve finale einde aan bekersprookje VVV

'Slordig en weinig diepte in spel'
"We werden te snel gedwongen tot het spelen van de lange bal, terwijl er in het systeem dat Vitesse speelt wel veel ruimte bij hun backs lag. Daar hebben we niet goed genoeg gebruik van gemaakt. We waren te slordig aan de bal en er zat te weinig diepte in ons spel", vervolgde de middenvelder. "Ik vond dat Vitesse na rust ook niet zoveel kansen had. Toen Oussama Tannane die 2-0 binnenknalde was het wel over voor ons. Zij hebben ook gewoon meer kwaliteit dan wij. Daar hoeven we niet voor weg te lopen, maar ik had er wel meer van verwacht."

Video: L1

Feyenoord
VVV moet zich nu snel weer focussen op de Eredivisie. De voorsprong op de onderste drie clubs is de laatste weken flink geslonken. "Handhaving is zeker net zo belangrijk", aldus Post. Zaterdag spelen de Venlonaren tegen Feyenoord in De Kuip. "Daar kunnen we zeker ook wat halen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen