Ante Coric (3 okt 2020)

VVV neemt Kroaat Coric op huurbasis over van AS Roma

Ante Coric speelt het komende seizoen bij VVV-Venlo. De 23-jarige Kroatische middenvelder komt op huurbasis over van AS Roma.

VVV Neercanne_6864
Toerismecampagne laat 'parels' van Limburg zien

Met de campagne 'Dit is in Limburg’ wil de provincie zich extra op de kaart zetten, nu naar verwachting meer Nederlanders in eigen land op vakantie gaan deze zomer. Daarbij wordt Limburg gepresenteerd als de meest buitenlandse regio van Nederland.

vvv
Clubliefde voor Shirts: VVV-Venlo

In onze miniserie 'Clubliefde voor Shirts' gaan wij op zoek naar de mooiste, kleurrijkste of de meest bijzondere shirts van de vier profclubs die onze provincie rijk is. Voor het laatste deel van deze serie gingen we op bezoek bij Peter Janssen in Horst.

AZ - VVV-Venlo (1 december 2019)
VVV-Venlo vergeet AZ te verrassen

VVV-Venlo heeft de sterke reeks van AZ niet kunnen onderbreken. De Alkmaarse ploeg won al zes wedstrijden op rij en voegde daar tegen de ploeg van Jay Driessen nog eentje aan toe: 1-0.

Keisuke Honda (30 okt 2019)
Oud-VVV'er Honda traint verder bij Vitesse

Clubicoon van VVV-Venlo Keisuke Honda is vanaf donderdag te bewonderen op het trainingsveld van Vitesse.

Keisuke Honda (30 okt 2019)
VVV-icoon Honda doet open sollicitatie bij grootmachten

Keisuke Honda keerde afgelopen zomer terug bij VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden en uit te kijken naar een nieuwe club.

VVV - Heerenveen de koel (28 sep 2019)
VVV mist penalty en verliest van Heerenveen

VVV heeft aan de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen geen punten overgehouden.

voetbal goal doel
Flitsende start G-team VVV-Venlo in Bijzondere Eredivisie

Het G-team van VVV-Venlo is de competitie in de Bijzondere Eredivisie met drie overwinningen begonnen.

voetbal voetballen
Duels VVV-Venlo en Fortuna tegen PSV verschoven

VVV-Venlo speelt een dag later dan gepland de uitwedstrijd tegen PSV en de wedstrijd tussen PSV en Fortuna Sittard is een uur vervroegd.

Engelse routinier Cattermole op proef bij VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de ervaren Engelse verdedigende middenvelder Lee Cattermole op proef genomen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten