Overslaan en naar de inhoud gaan

VVD Roermond wil Jos van Rey niet terug

Geplaatst opvrijdag 15 juli 2016 - 5:20

De Roermondse VVD piekert niet over een terugkeer van Jos van Rey binnen haar gelederen.

Ook in een gesprek heeft de partij geen trek, zolang Van Rey niet vrijgesproken wordt in hoger beroep.

Hoes
Fractievoorzitter Bart Lickfeld reageerde donderdag klip en klaar op een uitspraak van voormalig burgemeester van Maastricht Onno Hoes, tevens huidig voorzitter van de VVD regio Zuid. Die stelde dat de VVD nu maar eens met Van Rey moet gaan praten om te kijken of er wederzijdse fouten zijn gemaakt.

Lees ook: Hoes wil dat VVD en Van Rey gaan praten

Zelf opgestapt
​Lickfeld vindt de uitspraak van Hoes voorbarig en inhoudelijk niet juist. Jos van Rey is immers niet 'door de achterdeur vertrokken', zoals Hoes meldde, maar uit eigen beweging opgestapt en een nieuwe partij (de LVR) begonnen.

Geruchten
De Roermondse VVD-voorman vreest dat de uitspraak van Hoes voeding geeft aan geruchten in Roermond dat de liberalen weer met hun voormalige kopstuk in zee zouden willen.

Lees hier eerdere berichten over Jos van Rey

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocate Van Rey trekt van leer tegen Openbaar Ministerie
Hoes: VVD moet praten met Jos van Rey
Liberale Volkspartij Roermond blijft Van Rey steunen
Jos van Rey blijft geroyeerd als VVD-lid
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen