Overslaan en naar de inhoud gaan

VVD groeit verder in Meerssen

Geplaatst opwoensdag 17 maart 2021 - 23:46

De VVD is in Meerssen opnieuw de grootste partij geworden. De liberalen kregen 24,6 procent van de stemmen, bijna vijf procent meer dan in 2017.

De winst van de liberalen ging ten koste van vooral het CDA, dat ruim 5 procent inleverde en op 11 procent uitkwam. Ook de PVV leverde in, maar bleef wel de tweede partij. De SP viel terug van ruim 11 procent van de stemmen naar iets meer dan 6 procent.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen