Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurzee voorkomen bij Roermonds recyclingsbedrijf

Geplaatst opwoensdag 31 juli 2019 - 19:16

De brandweer heeft woensdag in Roermond voorkomen dat een loods van een bedrijf in papierrecycling vlam vatte.

Rond 16:15 uur werd de brandweer gealarmeerd over een brandende truck aan de Albert Einsteinweg. Hoe die brand is ontstaan is niet bekend, maar de truck stond in lichterlaaie naast een loods van papierrecylingsbedrijf.

Knipperende lampjes
Volgens een correspondent ter plaatse reed de chauffeur over de Keulsebaan toen plots allerlei lampjes op het dashboard begonnen te knipperen. De trucker besloot om naar zijn werk door te rijden, omdat hij daar maar 300 meter vandaan was.

Truck uitgebrand
Eenmaal aangekomen op het terrein van zijn werkgever vatte de truck vlam en is die volledig uitgebrand, maar heeft de brandweer voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de naastgelegen loods van het papierrecyclingsbedrijf.

Ambulancepersoneel
De chauffeur voelde hartkloppingen en is ter plaatse door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht. Hoe de man eraan toe is, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen