Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurzee voorkomen bij Roermonds recyclingsbedrijf

Geplaatst opwoensdag 31 juli 2019 - 19:16

De brandweer heeft woensdag in Roermond voorkomen dat een loods van een bedrijf in papierrecycling vlam vatte.

Rond 16:15 uur werd de brandweer gealarmeerd over een brandende truck aan de Albert Einsteinweg. Hoe die brand is ontstaan is niet bekend, maar de truck stond in lichterlaaie naast een loods van papierrecylingsbedrijf.

Knipperende lampjes
Volgens een correspondent ter plaatse reed de chauffeur over de Keulsebaan toen plots allerlei lampjes op het dashboard begonnen te knipperen. De trucker besloot om naar zijn werk door te rijden, omdat hij daar maar 300 meter vandaan was.

Truck uitgebrand
Eenmaal aangekomen op het terrein van zijn werkgever vatte de truck vlam en is die volledig uitgebrand, maar heeft de brandweer voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de naastgelegen loods van het papierrecyclingsbedrijf.

Ambulancepersoneel
De chauffeur voelde hartkloppingen en is ter plaatse door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht. Hoe de man eraan toe is, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen