vuurwerkbom brunssum bom vuurwerk (12 aug 2020)

Explosie: 'Harder dan bommen waarmee we tanks opbliezen'

De politie is nog bezig met onderzoek naar de explosie in Brunssum woensdagavond. Bewoners van de flat waar de ontploffing gebeurde vertellen dat het een enorme klap was.

vuurwerkbom brunssum bom vuurwerk (12 aug 2020)
Mogelijk vuurwerkbom ontploft in garagebox Brunssum

In een garagebox van een flatgebouw in Brunssum is woensdagavond mogelijk een vuurwerkbom ontploft.

Heerlense 'bommenwerper' krijgt vier jaar celstraf

Heerlenaar Danny van de B. is veroordeeld tot vier jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk. De rechtbank acht bewezen dat hij verantwoordelijk is voor het gooien van een zware vuurwerkbom.

OM eist vier jaar cel na vuurwerkaanslag Heerlen

Het Openbaar Ministerie eist vier jaar cel tegen de Heerlenaar die in december 2016 een zware vuurwerkbom op het balkon van een appartement in Heerlen gooide.

Verdachte vuurwerkaanslag Heerlen bekent bij rechtbank

De man die wordt verdacht van de aanslag met een vuurwerkbom in december 2016 in Heerlen, heeft alsnog bekend.

Heerlenaar hangt jaren cel boven het hoofd na aanslag

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat waarschijnlijk een jarenlange gevangenisstraf eisen voor Heerlenaar Danny van de B. (25), die wordt verdacht van een aanslag met een mortierbom.

Frankrijk levert verdachte uit aan Limburgse politie

De Franse politie heeft Heerlenaar Patrick P. (29) uitgeleverd aan Nederland. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een aanslag met een vuurwerkbom.

Aanhouding na aanslag met vuurwerkbom in Heerlen

De politie heeft een man opgepakt voor een aanslag met een vuurwerkbom, vorige maand in Heerlen.

Brandweer
Explosie in centrum Valkenburg, meerdere panden beschadigd

Het centrum van Valkenburg werd dinsdagochtend vroeg opgeschrikt door een enorme knal, vermoedelijk veroorzaakt door een vuurwerkbom.

Drie jaar cel voor aanslag met vuurwerkbom

De Maastrichtse rechtbank heeft celstraffen tot drie jaar opgelegd tegen drie personen die betrokken waren bij een aanslag met een vuurwerkbom in Bocholtz.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten