Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurwerk ontploft in bestelbus Maastricht

Geplaatst opdinsdag 28 september 2021 - 9:22

De politie is dinsdagochtend een onderzoek gestart in Maastricht na een ontploffing in een voertuig. Die is veroorzaakt door zwaar vuurwerk.

Dat laat een politiewoordvoerder weten.

Zwaar vuurwerk
De politie kreeg even na 7:00 uur een melding vanaf de Heerderweg dat er rook uit het geparkeerde voertuig kwam. Even later vond ook een ontploffing plaats. Een politiewoordvoerster laat weten dat dit door een zwaar stuk vuurwerk komt. De ramen van het busje zijn gesneuveld. Verder zijn er geen gewonden gevallen.

Hoe het vuurwerk in het busje is beland, is nog niet bekend. Dat wordt verder onderzocht. Vanwege het onderzoek is een deel van de weg een tijdje dicht geweest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen