Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurwerk ontploft in bestelbus Maastricht

Geplaatst opdinsdag 28 september 2021 - 9:22

De politie is dinsdagochtend een onderzoek gestart in Maastricht na een ontploffing in een voertuig. Die is veroorzaakt door zwaar vuurwerk.

Dat laat een politiewoordvoerder weten.

Zwaar vuurwerk
De politie kreeg even na 7:00 uur een melding vanaf de Heerderweg dat er rook uit het geparkeerde voertuig kwam. Even later vond ook een ontploffing plaats. Een politiewoordvoerster laat weten dat dit door een zwaar stuk vuurwerk komt. De ramen van het busje zijn gesneuveld. Verder zijn er geen gewonden gevallen.

Hoe het vuurwerk in het busje is beland, is nog niet bekend. Dat wordt verder onderzocht. Vanwege het onderzoek is een deel van de weg een tijdje dicht geweest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen