Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurwerk jaagt paarden dood in op snelweg

Geplaatst opmaandag 2 januari 2017 - 22:33

Twee paarden hebben maandag op de snelweg bij Moers, over de grens bij Venlo, een ernstig ongeluk veroorzaakt. De dieren waren op hol geslagen door vuurwerk.

Het ongeval gebeurde op de A40, de snelweg tussen Duisburg en Venlo.

Botsing
Twee paarden renden daar in volle galop de snelweg op. Een automobiliste kon de dieren niet meer ontwijken, waardoor ze klem kwam te zitten. De vrouw raakte zwaar gewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De paarden overleefden de frontale botsing niet.

Vuurwerk
De twee paarden waren volgens de politie met hun eigenares onderweg toen er rotjes ontploften waardoor ze op hol sloegen en op de autobaan terechtkwamen. Wie de kanonslagen heeft gegooid is nog niet bekend, ook niet of dat opzettelijk is gebeurd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Juwelier schiet overvaller dood in Moers
ANP
Tegelse vrachtwagenchauffeur veroorzaakt dodelijk ongeluk
Gekantelde truck zorgt voor opstopping bij grens
vrachtwagen Duitsland ongeval grens venlo a67 (18 feb 2020)
Vrachtwagen verliest lading in Duitsland: file in Venlo
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen