Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurwerk in brievenbus gegooid: hond en baasje gewond

Geplaatst opdonderdag 19 december 2019 - 9:24

Een hond en zijn baasje zijn woensdagavond in hun woning in Urmond gewond geraakt nadat onverlaten vuurwerk door de brievenbus hadden gegooid.

Het vuurwerk werd rond 23:00 uur door de gleuf van een brievenbus van een woning aan de Graetheidelaan gestopt.

Gewond
De bewoner en zijn hond zijn daardoor gewond geraakt. Volgens de politie waren er ook twee kinderen in de woning aanwezig. Zij bleven ongedeerd.

Getuigen
Wie het vuurwerk naar binnen heeft gegooid, is niet bekend. De politie heeft een getuigenoproep op Facebook geplaatst.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen