Duits vuurwerk erg populair

Limburgse jongeren betrapt met vuurwerk in België

Vier Limburgers zijn zondagmiddag door de Belgische politie betrapt met een partij vuurwerk in de kofferbak van hun auto. De bestuurder bleek bovendien geen rijbewijs te hebben.

Vuurwerk rookpot
Politie gaat langs de grens strenger controleren op vuurwerk

De politie gaat in de grensstreek strenger controleren op vuurwerk.

Edit - Ilegaal vuurwerk aangetroffen door politie (21 okt 2020)
Politie vindt illegaal vuurwerk in tassen van minderjarigen

De politie heeft dinsdagavond in Vaals in een heuptasje en een schoudertasje zwaar vuurwerk aangetroffen. De tassen zouden toebehoren aan twee jongeren van 12 en 16 jaar.

Autobrand Weert - 19 okt 2020
Vuurwerk veroorzaakt 'autobrand' in Weert

De brandweer rukte maandagochtend uit voor een autobrand in Weert, maar eenmaal ter plaatse bleek vuurwerk voor de rookontwikkeling te zorgen.

Gotcha Roermond (10 okt 2020)
Afgebrand jongerencentrum Roermond weer open

Jongerencentrum Gotcha in Roermond gaat volgende week weer open. Het gebouw in de wijk Donderberg brandde met oud en nieuw af, nadat jongeren vuurwerk naar binnen hadden gegooid.

Hangjeugd jongeren trapje lummelen
Gebiedsverbod voor tieners vanwege wapenbezit

Twee Brunssumse tieners van 15 en 16 jaar hebben een gebiedsverbod gekregen voor het centrum van hun woonplaats. Ze werden afgelopen zaterdag betrapt op wapenbezit en illegaal zwaar vuurwerk.

vuurwerk stockfoto gennep (13 sep 2020)
'Schaf het vuurwerkverbod in Gennep af'

Het vuurwerkverbod in Gennep moet van tafel.

stock vuurwerk
Geen vuurwerk in Gennep tijdens de jaarwisseling

De komende jaarwisseling zal in Gennep vrijwel geruisloos verlopen want het college van B en W heeft een vuurwerkverbod afgekondigd voor de hele gemeente.

Vuurwerk Roda JC - MVV Maastricht (12 jan 2020)
Geldboete Roda JC wegens vuurwerk

Voetbalbond KNVB heeft Roda JC een geldboete opgelegd wegens het afsteken van vuurwerk door supporters. De Kerkraadse club moet een bedrag van 7.500 euro betalen.

Vuurwerk Roda JC - MVV Maastricht (12 jan 2020)
Roda JC is boetes beu en dreigt met stadionverboden

Roda JC gaat strenger optreden tegen de eigen aanhang.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten