Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuurwapen en munitie gevonden bij doorzoeking woning

Geplaatst opwoensdag 4 november 2020 - 14:37

De politie heeft dinsdag een vuurwapen en munitie gevonden bij een doorzoeking van een woning aan de Tudderenderweg in Sittard.

Het materiaal is in beslag genomen. Er is niemand aangehouden, zo meldt de politie woensdag.

Internationale hennepteelt
De doorzoeking is onderdeel van een grootschalig onderzoek naar internationaal georganiseerde hennepteelt. De politie had informatie dat in de woning mogelijk materiaal zou liggen dat daarvoor gebruikt wordt.

Lees ook: Grote actie in Limburg tegen georganiseerde hennepteelt

Grote actie
Op 22 oktober waren op meerdere locaties in Limburg diverse opsporingsdiensten in de weer met doorzoekingen vanwege dat onderzoek. Er waren invallen in Beek, Stein, Oirsbeek, Obbicht, Sittard, Geleen, Maastricht en Amsterdam. Ook over de grens in Lanaken en in Spanje vielen politie en justitie panden binnen.

Tijdens die actie zijn vier mensen in Nederland opgepakt en vijftien in totaal. Verder zijn onder meer auto's, motoren en geldbedragen in beslag genomen.

Lees ook: Veertien arrestaties tijdens grote internationale drugsactie

De politie sluit niet uit dat meer mensen worden aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen