Overslaan en naar de inhoud gaan

Vullings wint Ondernemersprijs in Horst aan de Maas

Geplaatst opdonderdag 19 november 2015 - 22:32

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2015 is gewonnen door John Vullings en Jan Arts van Vullings Metaalbewerking en Systemen BV uit Horst.

De ondernemers kregen de prijs donderdagavond in de Horster Mérthal uitgereikt door burgemeester Kees van Rooij. Het winnend bedrijf levert metaalproducten en -toepassingen aan onder meer de machinebouw, medische wereld, automotive en luchtvaart.

Publieksprijs
Vullings en Arts waren samen met Patrick Bierens van Anco Lifestyle Centre en Keurslager Crist Coppens uit Horst genomineerd. De honderden bezoekers in de Merthal wezen Vullings ook aan als winnaar van de publieksprijs 2015.

De Jo Janssen-prijs ging naar het bedrijf Light4Food dat innovatieve teeltsystemen voor de tuinbouwsector ontwikkelt. De Junior Ondernemersprijs was voor leerlingen van het Citaverde College voor het project PUUR.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Citaverde College stuurt alle leerlingen naar huis
Leerlingen eren overleden conciërge en 'tweede moeder'
Kritiek op nieuwe plek bussen bij station Horst-Sevenum
Aspergeteler Tienray in race voor tuinbouwprijs
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen