Overslaan en naar de inhoud gaan

Vullings wint Ondernemersprijs in Horst aan de Maas

Geplaatst opdonderdag 19 november 2015 - 22:32

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2015 is gewonnen door John Vullings en Jan Arts van Vullings Metaalbewerking en Systemen BV uit Horst.

De ondernemers kregen de prijs donderdagavond in de Horster Mérthal uitgereikt door burgemeester Kees van Rooij. Het winnend bedrijf levert metaalproducten en -toepassingen aan onder meer de machinebouw, medische wereld, automotive en luchtvaart.

Publieksprijs
Vullings en Arts waren samen met Patrick Bierens van Anco Lifestyle Centre en Keurslager Crist Coppens uit Horst genomineerd. De honderden bezoekers in de Merthal wezen Vullings ook aan als winnaar van de publieksprijs 2015.

De Jo Janssen-prijs ging naar het bedrijf Light4Food dat innovatieve teeltsystemen voor de tuinbouwsector ontwikkelt. De Junior Ondernemersprijs was voor leerlingen van het Citaverde College voor het project PUUR.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Citaverde College stuurt alle leerlingen naar huis
Leerlingen eren overleden conciërge en 'tweede moeder'
Kritiek op nieuwe plek bussen bij station Horst-Sevenum
Les, voorlichting, school (12 mrt 2020)
Predicaat 'superschool' voor Citaverde College
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen