Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuilniswagen schept oudere e-bikers: vrouw zwaargewond

Geplaatst opdinsdag 27 november 2018 - 11:34

Bij een ongeval dinsdagmorgen tussen twee e-bikers en een vuilniswagen in Nederweert is één van de fietsers, een oudere vrouw, zwaargewond geraakt.

De aanrijding gebeurde rond 11:25 uur op de kruising tussen de Kapelaniestraat en Moesemanstraat. De straat is afgesloten.

Traumahelikopter
Volgens een verslaggever ter plaatse gaat het om een ouder echtpaar dat aan het fietsen was op een e-bike. Zij reden op een voorrangsweg. Toen de chauffeur van de vuilniswagen die weg op wilde draaien, schepte hij de man en vrouw. De situatie was zo ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen. De vrouw is in kritieke toestand met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Ook haar man raakte bij het ongeval gewond.

De chauffeur van de vuilniswagen bleef ongedeerd, maar is erg aangeslagen.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen